Flex

Od roku 1922 je FLEX značkou založenou v Německu pro chytré inovace a nová řešení pro širokou škálu výzev na staveništi. Tak vzniká elektrické nářadí pro skutečné profesionály v oblastech renovace, renovace a modernizace, kovů a automobilového průmyslu/leštění. 100 let vynalézavosti a vášně pro elektrické nářadí – prostě skutečný výkon. FLEX v současnosti zaměstnává kolem 340 lidí a své produkty prodává prostřednictvím celosvětové prodejní sítě ve specializovaných prodejnách.

Nové aku vyhřívané bundy od FLEX

Nové aku vyhřívané bundy od FLEX

14. 10. 2022 Rubrika Flex

Ať už malíř, sádrokartonář nebo štukatér – každý, kdo pracuje jako řemeslník venku, to ví: práce volá i v mrazivých teplotách. Abyste v zimě na stavbě nezmrzli, potřebujete teplé oblečení. Díky novým bateriovým Heating Jackets White 10,8/18,0 poskytuje FLEX-Elektroinstrumente GmbH potřebné teplo i při teplotách pod bodem mrazu.

FLEX představuje novou akumulátorovou ruční svítilnu

FLEX představuje novou akumulátorovou ruční svítilnu

13. 10. 2022 Rubrika Flex

Optimální světelné podmínky jsou nezbytné pro bezpečnou, čistou a pohodlnou práci. Přírodní podmínky v pracovním prostředí bohužel ne vždy splňují potřebné požadavky. Z tohoto důvodu nabízí FLEX-Elektroinstrumente GmbH rozsáhlou řadu bateriových LED světel. Novinkou v portfoliu je akumulátorová ruční svítilna WL 2800 18.0. Zařízení přesvědčí silnou svítivostí a mnoha dalšími praktickými vlastnostmi.