Flex

Od roku 1922 je FLEX značkou založenou v Německu pro chytré inovace a nová řešení pro širokou škálu výzev na staveništi. Tak vzniká elektrické nářadí pro skutečné profesionály v oblastech renovace, renovace a modernizace, kovů a automobilového průmyslu/leštění. 100 let vynalézavosti a vášně pro elektrické nářadí – prostě skutečný výkon. FLEX v současnosti zaměstnává kolem 340 lidí a své produkty prodává prostřednictvím celosvětové prodejní sítě ve specializovaných prodejnách.

Baterie FLEX s kapacitou 8,0 Ah

Baterie FLEX s kapacitou 8,0 Ah

19. 12. 2022 Rubrika Flex

Velký výběr akumulátorového nářadí v řadě FLEX-Elektroinstrumente GmbH dostal posilovač pro ještě větší výkon a dobu chodu. Od poloviny října výrobce uvede na trh 18,0 V baterii s 8,0 Ah. Inovativní baterie jsou založeny na technologii Therma-TechTM. Oproti jiným výrobcům tato technologie sází na použití materiálu s fázovou změnou, který udržuje optimální teplotu článků v bateriích. Nové 18,0 V dobíjecí baterie od FLEX tak dosahují zhruba o 25 procent delší doby chodu než srovnatelné dobíjecí baterie jiných výrobců.

Akumulátorová příklepová vrtačka s turbo režimem

Akumulátorová příklepová vrtačka s turbo režimem

29. 11. 2022 Rubrika Flex

Pracujte výkonně a dosáhněte rychlého postupu práce: To je tvrzení nové akumulátorové kombinované vrtačky PD 2G 18.0-EC HD od FLEX s turbo režimem. Při zapnutí turba dosahuje výkonná vrtačka/šroubovák až 40 000 příklepů za minutu v režimu příklepového vrtání. Integrovaná funkce proti zpětnému rázu a přídavná boční rukojeť chrání uživatele během používání. Točivý moment 158 ​​Nm a jemně nastavitelné úrovně točivého momentu umožňují optimálně koordinované šroubování a vrtání. Díky přímému přepínání mezi funkcemi vrtání a šroubování je použití stroje rychlé a flexibilní.

Nový multifunkční nástroj od FLEX

Nový multifunkční nástroj od FLEX

16. 11. 2022 Rubrika Flex

Se svým novým multifunkčním nářadím MT 18.0-EC rozšířila společnost FLEX-Elektroinstrumente GmbH svou 18voltovou řadu o všestrannou inovaci. Stroj nabízí různé aplikace pro profesionální řemeslníky v různých řemeslech.

Nová akumulátorová kotoučová pila

Nová akumulátorová kotoučová pila

9. 11. 2022 Rubrika Flex

S CS 45 18.0-EC rozšiřuje FLEX-Elektroinstrumente GmbH svůj sortiment ručních pil o inovativní akumulátorovou ruční okružní pilu s kyvadlovým krytem. Zařízení zaujme především kompaktním, lehkým designem a osloví různé profesionální oblasti použití - od malířů a štukatérů přes sádrokartonáře, betonáře a zedníky až po tesaře, pokrývače a profesionály z dřevostaveb.

FLEX uvádí na trh nový adaptér na vrtný prach

FLEX uvádí na trh nový adaptér na vrtný prach

3. 11. 2022 Rubrika Flex

Bez ohledu na to, zda dlaždice, kamenina, beton, kámen nebo zdivo: Kdekoli se vrtá, jde o věc. Nebo spíše: Tvoří se prach. Pokud se dostane do plic, může vážně ohrozit vaše zdraví. To platí zejména pro jemný minerální prach. Za účelem efektivního vysávání vrtného prachu rozšířila společnost FLEX-Elektroinstrumente GmbH svůj sortiment o inovativní adaptér na vrtný prach.

Nová generace jednoručních brusek

Nová generace jednoručních brusek

31. 10. 2022 Rubrika Flex

Nová generace "Multi-Sander" nahrazuje současné excentrické a orbitální brusky. Zařízení ORE 2-125 EC, ODE 2-100 EC a OSE 2-80 EC se vyznačují především kompaktním a nízkým designem. S novým vývojem FLEX oslovuje malíře, lakýrníky, sádrokartonáře, truhláře a řemeslníky z automobilového a kovodělného sektoru i z různých dalších průmyslových odvětví.

Dokonalá vlna – nová inovace od FLEX

Dokonalá vlna – nová inovace od FLEX

24. 10. 2022 Rubrika Flex

Detailisté vozidel musí při péči a přípravě vozidel často pracovat na těžko dostupných místech. To často dělá práci únavnou a vyčerpávající. S novou ohebnou hřídelí pro akumulátorovou leštičku PXE 80 10,8-EC přinesla společnost FLEX-Elektroinstrumente GmbH na trh jedinečnou inovaci. Systém umožňuje uživatelům pracovat bez námahy ve všech oblastech vozidel.

Nová betonová žirafa od FLEX doplňuje řadu

Nová betonová žirafa od FLEX doplňuje řadu

21. 10. 2022 Rubrika Flex

S GDE 10 uvádí FLEX-Elektroinstrumente GmbH na trh novou betonovou žirafu. Bruska s dlouhým krkem nahrazuje svého předchůdce WST 1000 FV a také dokončuje novou generaci žiraf FLEX, která byla uvedena na trh v roce 2015.

VCE CConnect - bezdrátové ovládání vysavače

VCE CConnect - bezdrátové ovládání vysavače

17. 10. 2022 Rubrika Flex

Ať už jde o broušení, řezání, vrtání nebo jiné řemeslné činnosti – tomu se prostě nelze vyhnout: stavebnímu prachu. To je nejen nepříjemné a může to znesnadnit výhled na obrobky a pracovní plochu nebo se dostat do zařízení a způsobit tam dlouhodobě značné škody, ale také vést ke značným zdravotním problémům pro uživatele. Spolehlivé odsávání prachu je proto nezbytné nejen z důvodu příslušných právních předpisů. S bezdrátovým spojovacím systémem VCE CConnect od FLEX-Elektroinstrumente GmbH lze nyní aku nářadí chytře připojit ke všem bezpečnostním vysavačům a zároveň je ovládat.