Stanley

Stanley Hand Tools je značka ručního nářadí . Jedná se o divizi Stanley Black & Decker po sloučení The Stanley Works s Black & Decker v březnu 2010.

Společnost Stanley Works byla založena Frederickem Trentem Stanleyem v roce 1843, původně to byla společnost vyrábějící závory a dveřní kování se sídlem v New Britain, Connecticut .

Společnost Stanley Rule and Level Company byla založena v roce 1857 bratrancem Fredericka Trenta Stanleyho, Henrym Stanleym, rovněž v Nové Británii. V roce 1920 se tato společnost sloučila se Stanley Works a nadále fungovala jako její divize ručního nářadí. Kolem roku 1937 získal Stanley od Normana Neilla britskou společnost JA Chapman, britského výrobce tesařských nástrojů a dalších předmětů (včetně bajonetů během první světové války), který se dříve nacházel v Sheffieldu. To pomohlo Stanleymu vstoupit na britský trh.

Stanley FMHT66719 Hybridní šroubovák 4V

Stanley FMHT66719 Hybridní šroubovák 4V

1. 12. 2021 Rubrika Stanley

Setkáváme se spolu již po druhé. Tentokrát abychom Vám představili malého pomocníka pro menší domácí práce. Ideální pro kutily a nebo pro ženy, pro ulehčení montáže. Skvělí pomocník pro elektrikáře, kteří montují desítky zásuvek. To vše Vám dokáže ulehčit hybridní akumulátorový šroubovák

Pracovní světla Stanley FATMAX V20

Pracovní světla Stanley FATMAX V20

30. 11. 2021 Rubrika Stanley

Rádi bychom Vám představili akumulátorová světla Stanley FATMAX V20. Na výběr máme ze tří variant. Při čemž se samozřejmě budeme spolu rozhodovat o tom, jakou variantu zvolit právě pro Tebe. O každém světle si něco povíme a nastíníme Ti výhodu každého jednotlivého světla.