Wera Be A Tool Rebel

Značka WERA, byla založena roku 1936 v Německu. Navrhuje a vyrábí více než 3 000 nástrojů pro ruční i elektrické nářadí. Je známá svým sloganem "BE A TOOL REBEL" 

Wera je soukromá společnost která zaměstnává více než 750 lidí. A její továrna na výrobu sídlí u nás v České Republice.

Mezi produkty Wera patří šroubováky , šroubovací bity, ráčny a nástrčné klíče , maticové klíče a L-klíče . Nářadí Wera používají především profesionálové, včetně stavitelů, elektrikářů a mechaniků. Wera je známá svou řadou šroubováků s charakteristickou rukojetí tvaru Kraftform . Tento design je založen na obrysech ruky během používání šroubováku a využívá speciálně navrženou kombinaci ergonomických měkkých zón a hladkých, tvrdých zón. Charakteristické „korunky“ z této rukojeti jsou použity jako součást loga Wera.

Sada nářadí na stavbu teras

Sada nářadí na stavbu teras

14. 4. 2022 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Kompaktní sada nářadí Wera se 17 nejběžnějšími šroubovacími nástroji pro stavbu terasy. Bity v nerezovém provedení zabraňují cizí korozi. S extra chytrým držákem bitů, který umožňuje rovnoměrnou hloubku díky variabilnímu omezení hloubky šroubu a zabraňuje poškození terasy díky nasazenému plstěnému kroužku.

Sady nářadí na jízdní kola a elektrokola

Sady nářadí na jízdní kola a elektrokola

8. 4. 2022 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Jsi nadšený  jezdec na kole, elektrokole nebo snad i koloběžce? Pak je tento článek určen právě Tobě. Každý jezdec určitě zažil už mnohokrát, že potřeboval provést nějakou úpravu, nebo opravu na svém jízdním prostředku. A jak jistě víme tak nářadí nemáme vždy po ruce. WERA myslí na vše a tak nám přináší kompaktní sady nářadí právě pro cyklisty, kteří jsou již na cestách. A nebo do dílen, které se zabývají opravami.

Sada kytarového nářadí 9100

Sada kytarového nářadí 9100

4. 4. 2022 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Máš doma svého miláčka? Kytaru kterou nedáš z ruky? Jsi nadšenec, který neustále něco vybrnkává a nebo profesionál který hrou na kytaru žije? Víš o tom že i Tvá kytara si zaslouží tu nejlepší péči a profesionální nářadí pro její údržbu, seřízení a starání se o ni? Chceš aby se Tvá kytara měla jako v bavlnce a staralo se o ni pouze kvalitní nářadí? Pak zbystři, tento článek je tu právě pro Tebe.

Momentové klíče Click-Torque

Momentové klíče Click-Torque

8. 3. 2022 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Momentové klíče s kterými je radost pracovat. Díky inovacím v této řadě momentových klíčů, je práce daleko více intuitivní a snadnější. WERA opět ukazuje, že dělá jen kvalitní nářadí a přemýšlí nad způsoby užívání a tím pádem nabízí ulehčení v každém směru.

Wera přidává do hry více barev

Wera přidává do hry více barev

6. 1. 2022 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Wuppertal. Pro uživatele může být obzvláště obtížné najít mikrošroubováky s velmi malými profily. Wera proto nyní vybavuje své nejběžnější Micro šroubováky vyhledávačem nástrojů Take it easy. Nezaměnitelný barevný kroužek vede ke správné volbě profilu šroubu, jasné označení velikosti vede ke správnému nástroji pro často velmi malé šrouby. Tato novinka se týká dílenské a ESD verze.

Šroubovák (držák bitů) Kraftform Turbo

Šroubovák (držák bitů) Kraftform Turbo

3. 12. 2021 Rubrika Wera Be A Tool Rebel

Společnost Wera vyvinula nový šroubovák Kraftform Turbo, s kterým budete šroubovat podstatně rychleji než s klasickým šroubovákem. Šroubovák je přesný, umožňuje i řádné finální utažení a je kromě toho mnohem rychlejší než běžné šroubováky.